nhg

Praktijklijn
078 - 621 01 73

Faxlijn
078 - 621 39 27

Spoedlijn
078 - 616 22 12

Huisartsenpost
Na 17.00 uur en weekend

078 - 20 200 20


Opleiding

Huisarts in opleiding:

Sinds september 2000 is onze praktijk verbonden met het huisartseninstituut van Erasmus MC. Dokter Siebel en dokter Maurits zijn huisartsenopleiders.  De huisarts in opleiding (aios) is een volledig afgestudeerde arts, die zich specialiseert tot huisarts. De aios wordt tijdens zijn / haar opleiding in onze praktijk begeleid door dokter Siebel of dokter Mauritz. Daarnaast heeft hij / zij een eigen verantwoordelijkheid als arts.

Simone portret
Vanaf 1 maart 2020 is Mw S. (Simone) van den Heijkant voor een jaar onze huisarts in opleiding en wordt begeleid door dokter Siebel. De keuzemogelijkheid van de patient voor de eigen huisarts blijft natuurlijk bestaan. Als u op haar spreekuur komt kan het  u (alléén voor onderwijsdoeleinden) gevraagd worden dat het gesprek op de video wordt gezet. Dit kunt u altijd weigeren. 

 

 

Doktersassistente in opleiding:
Ook verlenen wij onze medewerking aan de opleiding tot doktersassistente. Per 1 september 2020 zijn Marijke Kornet en Susanne Huisman begonnen in onze praktijk, zij zitren in hun derde en laatste jaar van hun opleiding en werken t/m juni 2021 in onze praktijk. Marijke op maandag en Susanne op de woensdag en donderdag. 

Marijke portret

  M. (Marijke) Kornet

 Doktersassistente in opleiding

 Aanwezig: 

 Dinsdag

 

 

Susanne portret

 S. (Susanne) Huisman

Dokterassistente in opleiding

 Aanwezig:
 Woensdag en donderdag

 

 

 

POH in opleiding (Praktijkondersteuner Huisartsen)

Per 1 september 2021 is onze doktersassistente Mirella Risse begonnen aan de tweejarige opleiding tot Praktijkondersteuner Somatiek. De theorie doet zij extern en de praktijk binnen onze praktijk. In die twee jaar is ze ook werkzaam als doktersassistente.